Uvjeti korištenja

Sadržaj na online-kladionice.com služi isključivo u informativne svrhe

Vrlo je važno da provjerite legalne aspekte vezane uz vašu državu prije nego odlučite zaigrati u nekoj od online kladionica preporučenih na online-kladionice.com (u daljnjem tekstu “Stranica”). Također valja napomenuti da naša stranica ne organizira klađenje, no na njoj će te pronaći linkove i/ili reklame prema drugim stranicama za ćiji sadržaj ne odgovaramo. Korištenjem ove stranice prihvaćate uvjete prema kojima naša stranica nije odgovorna za eventualne gubitke ili bilo kakve probleme koji mogu nastati između Vas i vanjskih stranica preporučenih na našoj stranici. Također valja napomenuti da morate biti punoljetni, te svjesni zakona svoje države kako bi ste igrali u online kladionicama.

Vezano za informacije o promotivnim ponudama online kladionica važno je da na njihovim stranicama pročitate i prihvatite uvjete. Ukoliko je neka od promotivnih ponuda netočna molimo vas da nas kontakirate kako bi smo mogli ispraviti ponudu.

Od osobnih podataka prikupljamo jedino email adresu korisnika prilikom registracije. Prikupljeni podaci se pohranjuju u elektronskom obliku, te su zaštićeni od neovlaštenog pristupa. Osobni podaci korisnika se neće dostavljati trećim osobama.